Zin in verandering? Dan komen wij graag met u in gesprek.

Zin in verandering? Dan komen wij graag met u in gesprek.

 

Beste Lezer,

 

Ben je toe aan verandering en zoek je wat anders? Dan komen wij graag met je in gesprek. Wij zoeken namelijk uitbreiding van ons kantoor.

Even voorstellen: Unger Nolet Advocaten is een boutiquekantoor op de Zuidas gespecialiseerd in arbeidsrecht, met bijzondere expertise in medezeggenschapsrecht, cao-recht en flexibele arbeidsrelaties. Van oudsher hebben we daarnaast veel ervaring op aangrenzende gebieden, denk aan geschillen rond opdrachtovereenkomsten, (medische) maatschappen, bestuurdersaansprakelijkheid en governance-vraagstukken. We hebben fijne en trouwe cliënten en naast het inhoudelijke werk doen wij veel aan relatiebeheer en kennisdeling.

Ons kantoor biedt een prettige professionele werkomgeving met deskundige en gezellige collega’s. Ons team bestaat nu uit drie advocaten en enthousiaste werkstudenten en deskundige praktijkondersteuners. Ons perspectief is verbreding van de praktijk door duurzame samenwerking met partners en advocaten.

Voelt u er wat voor om bij een kop koffie nader kennis te maken en van gedachten te wisselen over samenwerkingsmogelijkheden, neem dan (uiteraard geheel vrijblijvend en vertrouwelijk) contact op met Wilfred Groustra of Muriël Nolet.

Mocht u zelf geen belangstelling hebben, maar ons kunnen tippen over mogelijk geïnteresseerden, dan horen we dat ook graag. Of voel u vrij om deze mail naar andere advocaten(kantoren) door te sturen.

Om een indruk te krijgen van Unger Nolet Advocaten, zie onze website: https://www.ungernolet.nl/

 

Met vriendelijke groet,

 

Unger Nolet Advocaten